ΚΙΝΗΤΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 • LIMO & BUS Υπηρεσίες Σωματοφυλάκων

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
  ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

 • Ένοπλη ή Μη Συνοδεία Σωματοφυλάκων

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 • Συνοδεία Υψηλών Προσώπων (Διακριτική ή Φανερή)

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ LIMO & BUS

Το τμήμα προστασίας υψηλών προσώπων (VIP) παρέχει υπηρεσίες σε πολιτικά πρόσωπα, Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, διασημότητες από τον κόσμο της τέχνης και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εταιρικά στελέχη και όσους χρειάζονται προστασία ασφάλειας.

Η εταιρεία μας απασχολεί πολύ εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας που προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας και συνοδείας με απόλυτη διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Επίσης μπορούμε να παρέχουμε ασφαλή μεταφορά με θωρακισμένες / αλεξίσφαιρες λιμουζίνες εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την αυστηρές μας διαδικασίες, π.χ. η εκτίμηση του επιπέδου κινδύνου καθορίζεται επιτόπου από την ομάδα μας που επισκέπτεται τις τοποθεσίες στις οποίες θα παρεβρεθούν τα άτομα που φυλάσσονται, καλύπτουν πλήρως κάθε είδους απαιτήσεις προστασίας.
Προστασία Υψηλών Προσώπων

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Ή) ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30-6978-625116

Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο που χαρακτηρίζεται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον κινδύνου που επηρεάζει άμεσα τόσο τους ανθρώπους όσο και τις επιχειρήσεις, η LIMO & BUS αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχος.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε:

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Προσωπική προστασία από επαγγελματίες που έχουν λάβει άριστη εκπαίδευση πάνω σε πολεμικές τέχνες και δεξιότητες αφοπλισμού, διασφαλίζοντας την υψηλού επιπέδου ασφάλεια των ατόμων που προστατεύουν.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Παραλαβή από το αεροδρόμιο κατά την άφιξη, συνοδεία σε επαγγελματικά ραντεβού, εκδρομές, επισκέψεις σε τουριστικούς προορισμούς (μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, δημόσιους χώρους, παραλίες κλπ.), νυχτερινές εξόδους, κλπ.

ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ασφαλής μεταφορά από ομάδα σωματοφυλάκων και εκπαιδευμένων οδηγών πλήρως εξοικειωμένων με τις διαδρομές. Τα δρομολόγια σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις διαδρομές διαφυγής, τις παρακάμψεις και τα ασφαλή σημεία.